Ghid in Lumea Orang3

Locked
SiLviu

Ghid in Lumea Orang3

Post by SiLviu » 12 Jul 2009, 13:14

Sunt multi jucatori noi pe server, asa-zisi jucatori “veniti din redirecte” care nu prea stiu ei regulile forumului, serverului, si am zis sa postez aici cateva lucruri de bun simt pt fiecare.

Cuprins:
1.Dispozitii Generale.
2.Explicarea Regulamentului.
3.De retinut.
4.Diverse.
5.Tips and Tricks.

1.Dispozitii Generale:

Tinand cont ca serverul e unul respectabil in care s`au investit si se investesc multi bani, noi cei din Orang3 Staff dorim o disciplina din partea jucatorilor, macar din respect pt owneri, ca nu multi sunt cei care ar investi zeci de milioane si timp sa tina un server de counter strike stabil, bun, unde disciplina e pe primul plan.

Nu confundati cs.orang3.ro cu servere precum cs.2maxim6cai.ro tinut de Florin Moldovan (aka Naomi), gaylord de meserie. Exista un regulament pe care trebuie sa`l respectati cu strictete, asa ca aruncati un ochi aici. Nu va speriati daca vedeti 30 reguli acolo, acele reguli sunt pt admini, jucatorii nu au decat 6 reguli de respectat, scrise in ultima parte a topicului.

Nu ziceti unui admin ce sa faca! In comunitate suntem destui admini suficient de competenti, astfel incat nu avem nevoie de sfaturi. Lista admini: click

2.Explicarea Regulamentului:

Cum am zis mai sus, regulamentul pentru jucatorii serverului orang3, vi`l voi explica aici pentru a intelege si cel care joaca Counter Strike de putin timp:

1. Nu folositi un limbaj neadecvat pe server – fara cuvinte gen: noob, ratat, idiot, abrevieri legate de mame, morti, si nu in ultimul rand fara monstre de organe sexuale;
2. Orice astfel de comportament va duce la folosirea comenzii admin_llama pe cel in cauza – daca incalci regula 1, primesti llama/gag, adica nu vei mai putea scrie nimic pe chat;
3. Nu dati retry dupa ce ati primit Llama. O sa primiti ban pe 100 minute – nu dati retry in general, nici daca aveti scor prost ca pe nimeni nu`l intereseaza de scorul dumneavoastra;
4. Orice jignire adusa unui acces va duce la banarea celul in cauza pe 1000 minute – injuri un admin -> primesti ban;
5. Cei care sunt prinsi folosind cheat-uri vor fi banati permanent in toata comunitatea Orang3*-> folosesti cheaturi, ne luam adio;
6. Nu faceti reclama la alte servere/domenii-> nu aveti voie sa faceti reclame la alte servere/adrese web (cu exceptie cele gen pgl.ro). NOTA: nu e voie nici cu ID`uri (poti lua gag/ban 100min).

3.De retinut:

- cand suspectati un jucator de coduri, folositi comanda “say_team @ mesaj”, de exemplu: say_team@ l.yons codat;
- fara apucaturi de genu: admin *** ala`i codat si nu`l vezi; de ce? E simplu: unii jucatori au un asa-zis Pannic Button. Ce e ala? Cand ai impresia ca un admin vrea sa`ti faca poze, apesi butonul respectiv si isi dezactiveaza cheaturile. De aia nu`i bine sa scrii pe privat ca jucatorul X e codat ca le va scoate, si nu va fi de niciun folos.
- limbaj decent obligatoriu pe server indiferent ca i-ai zis "du-te-n organele mele" unui prieten/coleg de clasa s.a.m.d.; glume cu injurii si jigniri in alta parte nu aici.
- sa nu ai pretentia sa te asculte cineva daca nu folosesti comanda say_team @
- harta se schimba doar la sfarsitul ei, nu cereti unui admin dupa 5 runde: schimba harta ca e najpa;
- pe forum, cand faci o reclamatie, sau o cerere de ban/unban/admin trebuie sa respecti modelul!
- din unele motive, pe orang3 nu acceptam orice versiune de Counter Strike; Doar versiunea de pe Steam si cea care o gasiti pe forum
- cititi asta
- cititi DEX-ul incepatorului
- la cereri admine trebuie completat campul Provider net/Ip static,routabil (se trece si ip-ul chiar daca e routabil !!!), asta inseamna ca trebuie scris si IP`ul si daca e static/dinamic. ex: 81.123.321.18 Static | cititi cu atentie peste tot ca nu e scris degeaba.
- daca ti se fac poze, te pui imediat spectator, astepti id`ul de la admin, ii dai add pe YM si trimiti pozele; Fara gesturi de genu: stai sa mor/ ti le dau mai acus, etc... | poti primi bani din cauza asta.

4.Diverse:

- pentru cei care au Counter Strike de la Steam puteti gasi Steam Groupul Orang3 http://steamcommunity.com/groups/orang3

5.Tips and Tricks:

- daca stiti ceva engleza uitati tutoriale despre counter strike:
1) how to buy/use weapons (e pt Source dar aceeasi treaba si la 1.6):
http://www.youtube.com/watch?v=DIODQEBlqUI
2) guide for noobs:
http://www.youtube.com/watch?v=HzFq3nNTwEk
- daca vreti sa va imbunatatiti aimul jucati pe serverele de tip respawn.
- desi armele din cs precum usp, deagle, m4a1, ak47, awp fac legea, e ft bine sa stiti sa trageti la fel de bine cu unele arme precum m5, toate pistoalele, etc.. incercati sa jucati pe servere care au mod gungame.

««« nu aduc nicio jignire nimanui cu acest “ghid” insa e foarte folositor pentru cei care sunt noi pe server sau care nu joaca de foarte mult timp Counter Strike. nimeni nu s`a nascut invatat »»»

Made by H69
Pe parcurs voi mai aduce mici modificari. Last update: 21.02.2010

Locked