Regulament pentru adminii si jucatorii serverului Orang3

Regulament Forum si Servere
Locked
User avatar
kiduuu
Owner
Posts: 4807
Joined: 28 Jun 2009, 03:39
Zodie: Leu
Location: Bucuresti
Contact:

Regulament pentru adminii si jucatorii serverului Orang3

Post by kiduuu » 28 Jun 2009, 05:34


• Regulile sunt obligatorii, nerespectarea lor duce la pierderea adminului dupa 3 abateri fara drept de a mai avea admin pe 3 luni. Adminul este personal !

Adminii cu accesele suspendate pe o perioada de timp vor trimite mail sau pm din nou cu nume,parola si tipul adminului avut inainte !!! Cei care nu fac acest lucru in decursul a 3 zile dupa expirarea suspendarii, il vor pierde definitiv din lipsa necunoasterii acestui regulament

1. Adminii care vor avea o perioada de timp inactiva datorita unor probleme, sunt rugati sa anunte pe forum acest lucru, altfel il vor pierde fara drept de apel.
2. Este interzisa orice comanda impotriva altui admin, (slay,slap,kick,ban).
3a. Limbajul si atitudinea vor fi pastrate in limita bunului simt,in caz contrar gag/llama/kick/ban pe maxim 1440 minute.Daca se da retry, dupa gag/llama cel in cauza va fi banat pe 15 de minute !
3b. In cazul adminilor, acestia sunt obligati sa NU adopte o atitudine de superioritate fata de jucatori si sa nu dea nastere unui posibil conflict, ci doar sa IL PREVINA PRIN AMABILITATE. Aplicarea regulamentului este singura optiune viabila pentru admini.
Orice atitudine gen suferinta exagerata, atacul jucatorilor, abuzarea de comenzi pentru a face dreptate in regim propriu se va sanctiona.

4. Schimbarea hartilor se va face NUMAI prin comanda votemap (amx_votemap)
5. In cazul in care s-au jucat harti de_ vor fi alternate cu harti cs_ si fy, dar nu mai mult de 35 minute pe aceeasi mapa. Daca serverul este aproape gol (desi nu prea e) se pot prelungi harti ca aim, de_energy, fy_jungle, de_dust2x2 sau snow.
6. Regulile de joc pt cele de_ Teroristi : Daca bomba nu se planteaza (slayteam) | Counteri Defuse,in rest jocul este liber.
cs_ Counteri : Daca nu se salveaza ostatecii (slayteam) | Interzis sa se omoare Ostatici (slayteam)
7. LAG-ul unor jucatori (de fapt ping-ul, ca lag e altceva) care depaseste 80-150 si determina miscarea sacadata a serverului -> kick , daca serv se misca ok, nu dati kick. LAGUL apare la toti, daca e de la server, daca e doar la unii jucatori, e de la netul lor.
8. BAN-urile nu se dau fara demo sau ss! Daca jucatorului care este acuzat de coduri i se fac poze de catre admin (minim 3 poze,maxim 6), el trebuie sa astepte sa primeasca id-ul, nu sa-l dea pe a lui. Adminul este obligat sa-i spuna prin psay un id unde poate da pozele sau forumul unde le poate pune (niciodata cu say sau alta comanda). Banurile permanente se dau numai cu comanda amx_banshot in cazul in care serverul are amx sau admin_banip ip-ul ! Daca jucatorului i s-a executat comanda amx_demo, acesta va fi instiintat sa puna acel demo pe forum in maxim 24 de ore ! (exclus banarea lui pe loc). Atentie, comanda amx_demo nu inregistreaza demo unui jucator cu caractere in nickname !!!
9. Nu Se dau banuri ex:99999999 banuri vor fi de la 10 la 1000 minute.
10. Pe server poate fi activata functia friendly-fire (ff). Daca se va abuza de ea, adminul poate da kick sau ban pe maxim 100 minute
11. Adminii care dau banuri fara poze sau demo isi pierd definitiv adminul, cmd = amx_ss nick/admin_ss nick
12. Adminii sunt obligati sa respecte atat regulamentul acesta cat si cel al JUCATORILOR
13. Toti adminii din aceasta comunitate au obligatia de a fi activi pe forum, server.
14. Nu dati parola altcuiva. Adminele sunt personale si raspundeti pentru ele.
15. Adminilor le este interzisa folosirea de cheat-uri sau cfg-uri care le-ar avantaja jocul fata de ceilalti.
16. Fiecare kick, slay, ban, slap, llama, trebuie justificat in fata unui admin mai mare ca functie !
17. Adminii pe care ii intereseaza mai mult jocul personal, si nu se ocupa de server la cererea jucatorilor, vor fi sanctionati.
18. Discutiile intre admini, se vor purta doar cu amx_chat, amx_psay .
19. Este interzisa reclama la alte servere sau link-uri, ori schimbarea de id-uri de YM pe server si forum fara aprobarea unuia dintre owneri. Folositi functia PM (private message) pentru aceste schimburi !
20. Nu cereti admin pe server, ca nu primiti. Cererile se fac numai pe forum !
21. Daca vi se pare un jucator suspect de cheat-uri, treceti spectator (doar in lipsa unui admin) si faceti demo (maxim 5 minute) sau trimite-i un mesaj adminului in felul urmator : apasati say_team (u) si pe urma @ dupa care scrieti mesajul dorit care va ajunge la adminul prezent pe server. Nu abuzati de aceasta functie, decat pentru anuntarea stricta a unui jucator dubios !
22. Nu folositi mai mult de 3 ori consecutiv comanda admin_say/amx_say.
23. Este interzisa scoaterea imunitatii, si alte comenzi care v-ar putea avantaja jocul gen amx_transfer, godmode, noclip, etc.
24. Cei care vor folosi numele altor echipe sau jucatori (de pe server sau din pgl, gen TeG, Eq) si nu fac parte din componenta lor, vor fi banati pe 1000 minute, daca nu si-l schimba dupa ce a primit atentionarea adminului prezent pe server.
25. Adminii care pun parola pe server,inchid serverul sau folosesc comenzi de gen execall, ori abuzeaza de functia rcon pierd adminul.
26. Se dau maxim 3 restarturi pe harta dupa terminarea primei si a 2-a runde din noua harta!!! Doar adminul cel mai mare in grad prezent pe server are voie sa dea restart live (acesta se da doar o singura data). Ceilalti admini au voie sa dea doar restart normal (amx_restart 1 nu /restart sau /live)
27. Nu se fac locuri la cererea jucatorilor sau pentru prieteni apropiati.
28. Adminii nu vor modifica niciodata setarile serverului (exceptand punctul 37) si nu vor juca cu alte nume decat cele de ADMIN (sunt permise acele nick-uri cu extensii, atata timp cat face referire si la numele de admin pe care il are) ! Numai ownerul are voie "undercover" !
29. BANURILE DATE PE CLASA DE IP (date pe maxim 1000 de minute) SE VOR ANUNTA IMEDIAT PE FORUM CU UN POST SPECIAL,MOTIVUL SI DOVADA, IN CAZ CONTRAR SE PIERDE COMANDA BAN.
30. Numai fetele au drept sa joace cu nume de fete ! Baietii cu nume de fete vor fi banati pe 100 minute.
31. Jucatorii si adminii sunt obligati sa aibe acelasi nume atat pe server cat si pe forum, exceptie facand Ownerii !
32. Adminii inactivi pe forum vor fi suspendati sau stersi !
33. Owneri care devin inactivi din diverse motive, vor fi trecuti pe server cu acces GOD, iar pe forum cu moderator, atributiile acestuia revenind noului "candidat" desemnat de catre proprietar sau sponsor. Ei nu vor fi niciodata stersi decat cu acordul sponsorului si al proprietarului.
34. Rankul si statisticile (gen gametracker) a jucatorilor de pe server vor fi resetate lunar sau odata la 3 luni !
35. Este interzisa schimbarea hartii consecutiv. Se va juca minim 10 minute
36. Jucatorii care nu fac parte din clanul Orang3, nu au voie sa poarte nici un fel de tag care face referire la acest nume!
37. Ultimul admin care iese de pe server (dupa orele 24) este obligat sa bage fy_snow, fy_cfg, cs_max, dust2x2, awp_india, de_energy, de_dust2_b, sau o harta mica (aceste harti se joaca cu maxim 12 jucatori) si sa execute comanda amx_timelimit 540. Dimineata, primii admini vor verifica daca pe server este setat amx_timelimit 35.
38. Nickul unui jucator trebuie sa aibe minim 2 sau 3 caractere. Interzis numele cu . ! @ ~
39. Cererile de upgrade se fac lunar !
40. O decizie luata de un owner poate fi revocata numai daca se obtin minim 15 voturi din partea staff-ului.
41. Cand dati vot (numai dupa 10 minute de la inceperea hartii) nu schimbati harta in mijlocul rundei, asteptati terminarea ei, la fel si comanda amx_blind (ea se da la inceput sau sfarsit de runda si se executa numai pentru no-flash, de obicei pentru a verifica un jucator de wall, nu de aim ). Comanda amx_blind + slay sau kick (destroy) aplicata jucatorului va fi considera abuz din partea adminului daca nu existe dovezi clare (demo, sau poze) in privinta jucatorului si se va sanctiona cu o suspendare de 5 zile.
42. Plangerile intre admini, argumentele pro sau contra, se fac numai in sectiunea adminilor "Area 51".
43. Toti adminii serverului care au accese de la moderator in sus, sunt obligati sa detina o licenta de joc originala !
44. Incalcarea aceleiasi reguli de 2 ori duce la retrogradarea sau pierderea accesuluiReguli pentru jucatorii serverului


1. Nu folositi un limbaj neadecvat pe server, orice astfel de comportament va duce la folosirea comenzii llama/gag/kick/ban pe cel in cauza.
2. Intre cererile de acces, trebuie sa existe o perioada minima de 10 zile
3. Nu dati retry dupa ce ati primit gag. O sa primiti ban pe 15 minute.
4. Orice jignire grava adusa unui acces poate duce la banarea celul in cauza intre 100 si 1000 de minute.
5. Cei care sunt prinsi folosind cheat-uri vor fi banati permanent in toata comunitatea Orang3*
6. Cititi cu atentie rubrica viewtopic.php?f=11&t=8 cand vreti slot sau admin pentru ca sunt si acolo niste reguli pe care trebuie sa le respectati.
7. Orice perioada de downtime, problema tehnica a serverului sau a forumului se anunta pe YM la cs_orang3, printr-un mesaj ori pe pagina noastra de FB printr-un mesaj
7. Jocul este liber in limita bunului simt, daca el este absent, se vor impune limite de rush (de obicei pana intr-un minut maxim) de catre admini, cand este cazul si se vor muta jucatorii mai buni de la o echipa la alta, pentru a stabili un echilibru.•• Orang3 are dreptul sa modifice sanctiunile sau sa mai adauge

Cand situatia o cere, exceptii de la reguli pot fi facute.Regulile vor fi interpretate in conformitate cu spiritul normelor si nu cu litera normelor
Orang3*TEAM
Mail : office@orang3.ro
YM : cs_orang3
Steam ID: junokids
Grup STEAM : http://steamcommunity.com/groups/kiduuu
Facebook : http://www.facebook.com/orang3.ro
Pentru admine cu plata aici

Locked